Een testdrive door het noordoosten van de USA

de laatste etappes

Na ons verblijf in Holland zijn we naar een plaatsje ten zuiden van Chicago gegaan vlakbij de Indiana Dunes, een mooi duingebied waar we een paar leuke wandelingen hebben gemaakt. Het doet ons wel aan de duinen van Zeeland denken en na Holland komt de terugreis zo wel heel dichtbij.

Het weer is nogal verslechterd en het is nogal nevelig aan het Michigan meer, dat trouwens meer op een zee lijkt net als alle andere meren, zo groot zijn ze.

Op zondag zijn we dan langs Chicago gereden, het was daar ondanks de zondag toch nog aardig druk maar alles ging goed en we waren blij dat we hier niet door de week door moesten.

We staan nu op een camping ongeveer 60 km ten noorden van Chicago, ongeveer 10 km van de locatie waar we de camper woensdag in moeten leveren. Morgen gaan we met een soort van metro naar Chicago, het is wel bijna 2 uur rijden maar we worden rechtstreeks downtown gebracht en hoeven niet over te stappen, dus dat is weer makkelijk. Het is wel zonnig nu maar toch behoorlijk fris.

Nelly

Hoi hoi,
Elly wat heb je toch alles weer geweldig in beeld gebracht en verwoord. Jullie hebben weer een schitterende reis gemaakt. Denk dat de camper ook wel top was. Geen negatieve momenten hierover gelezen.
Nog een paar fijne dagen en dan weer naar huis. Het miezert hier momenteel.
Gisteren nog naar een optreden geweest van Kytecrash op het abdijplein samen met de kids. Was super!
Een hele goeie terugvlucht en tot snel,
Lieve groet x

Linda