geluk bij een ongeluk(je)
We blijven twee dagen in Holland, een plaatsje aan het Michiganmeer waar het wemelt van de Nederlandse namen. Er zijn ook windmolentjes, klompen en winkeltjes met Delfts blauw, Droste en drop. En wat doe je in Holland? Fietsen natuurlijk.
De eerste dag is het nog steeds bloedheet en gaan we even op het strand kijken, dit is erg mooi en groot en op loopafstand.
's Nachts gaat het echter onweren en de volgende dag is het aardig opgefrist. Goed fietsweer dus. En het leuke is dat er ook mooie fietspaden zijn, dat zullen de Nederlandse invloeden wel zijn. We huren fietsen op de camping en gaan een kijkje nemen in het stadje. Op de terugweg vliegt Quinten zijn zadel eraf, er is een bout van de zadelpen afgebroken, dat is schrikken, want het is nog een aardig endje! Maar, je gelooft het niet, we staan pal voor de deur van een grote fietsenzaak, die het snel gefikst hebben en we gewoon weer verder kunnen fietsen. It's our lucky day!
Hoi hoi,
Wat een dingen maken jullie toch mee. Enne was het ook een Nederlandse fietsenmaker?
Gek zeg dat een paprika niet mee mag. Wel grappig inderdaad.
Veel liefs Susan
Inderdaad grappig bij de duane, je zou haast denken dat hij zelf z'n zinnen op die paprika had gezet! Goh en wat vliegt de tijd zeg, moeten jullie al weer bijna afscheid nemen van jullie trouwe kameraad de camper.
Ook lachen Holland in de VS, ik heb het weleens op tv gezien, lijkt me heel vreemd om in het echt te zien. Wel tricky met dat zadel, gelukkig goed afgelopen!
Nou geniet nog lekker van de laatste daagjes en tot gauw maar weer!!
Wat een tocht zeg, geweldig. En wij zijn back home! Na eveneens een schitterende vakantie met cruise... Een ERVARING ! Geniet van jullie last days in the States, goeie vlucht(en) van de week en see you!
Wat een heerlijke en vermakelijke vakantie hebben jullie toch! Ook helemaal verdiend, vinden wij. Wel onvoorstelbaar dat de laatste dagen alweer aangebroken zijn. Maar het is toch ook leuk om "ons" allemaal weer te zien!? Groetjes en tot over 'n weekje!