Een testdrive door het noordoosten van de USA

Whale watchen

Na de hektiek van NYC reizen we via een rustig tussenstopje naar Cape Cod, de landtong ten zuiden van Boston. Die stad laten we schieten, een beetje teveel stad na Washington en NYC.

Het is nog steeds heerlijk weer en we maken een wandelingetje naar het immense strand waar werkelijk geen eind aan te zien is. Zoals alles in de US is dit ook big big big.

De volgende dag gaan we whale watchen. We varen dik anderhalf uur de oceaan op voordat de boot stil blijft liggen. We hebben tot dan niets anders gezien dan water. Als de boot stil blijft liggen wordt het spannend, gaan we wat zien of niet. Ons is al verteld dat het geen dierentuin of aquarium is, dus geen garanties. Het is wel zo: niets gezien, dan mag je morgen gratis weer mee. Uiteindelijk krijgen we wel een paar walvissen te zien, super. Het is dan moeilijk om een mooie foto daarvan te maken, je bent altijd te vroeg of te laat. Maar goed, al met al weer een superleuke ervaring en een lekker boottochtje.

Nelly

Wat een belevenissen. Geweldig! Zit jullie harde schijf nog niet vol? Fijn, dat je alles zo opschrijft. Hartstikke leuk. De blackflies ken ik nog uit Nieuw Zeeland. Wat een krengetjes. Tea tree olie helpt goed tegen de jeuk.
Zag gisteren op het nieuws een hurricane in Noord Oosten. Hoop, dat jullie daar geen last van hebben. Het weer hier is momenteel ook heerlijk. Leen heeft lang weekens ivm hemelvaart en ik zit in mijn vrije week. De toeristen hebben de kust hier ook weer gevonden.
Nou roll on en op naar het volgende. Leuk, af en toe een foto van jullie zelf te zien. Ziet er allemaal heel relaxed uit.
Bevalt de camper goed. Het is tenslotte een testdrive.
Tot de volgende keer weer,
Lieve groet x