Toledo
De camping bij Toledo ligt in het Maumee Bay State Park en is gelegen vlakbij het Erie meer. We hebben lekker geslapen, het is nog steeds bibberkoud en regenachtig. Er zitten mooie rode vogeltjes bij onze camper die steeds tegen onze ruiten vliegen, zo te zien doen ze dat expres, we willen ze echter niet voeren maar het is toch leuk om te zien. We gebruiken de dag om de rest van de spullen uit te pakken en een plaatsje te geven. 's Middags doen we onze fleece + regenjack aan en nemen de paraplu mee voor een wandeling. Het is redelijk droog en we lopen langs het Erie meer, waar grote verlaten parkeerterreinen zijn. Het meer ziet er (uiteraard) grijs en nogal wild uit, we komen niemand tegen op onze wandeling. Het is echter lekker uitwaaien en we hebben geluk want na thuiskomst gaat het gieten en het houdt de hele dag niet meer op. 's Avonds lekker zitten lezen en wederom vroeg naar bed.
Hoi,
Net terug van een best vermoeiende fietsvakantie, lees ik nu jullie verhalen en bekijk ik de daarbij horende foto's. Dat het koud en regenachtig is, is balen, maar jullie weten er toch weer wat van te maken! Wat een luxe camper! Een goede reis verder!
Hey, zus en zwager, hopelijk wordt het weer snel wat beter, wat een avontuur weer hè ? Bevalt de camper ??