De eerste twee dagen
Met een half uur vertraging vertrokken we om 13.15 uur met de KLM naar Chicago. De vlucht verliep prima, het was bijna steeds bewolkt maar boven Groenland hadden we prachtig zicht. Het lijkt de noordpool wel. Ook boven Canada nog wel mooie plaatjes gezien van o.a. de meren. In Chicago aangekomen waren we na anderhalf uur aan de beurt bij de immigration. Na de nodige vingerafdrukken etc. onze koffers opgezocht en met een taxi naar het hotel gegaan. Het is bitter koud en er staat een ijskoude wind..brrrr...We hebben er gelukkig op gerekend, sommigen lopen in een zomerjurkje. In het hotel bevindt zich een kantoortje van het camperverhuurbedrijf, waar we meteen al het papierwerk kunnen doen. We moeten ons de volgende dag om07.30 uur melden voor de bus naar de camperophaallokatie. Nog wat gegeten en gauw naar bed, het was een lange dag.
Lekker geslapen. Het is zonnig, nog wel aardig fris. Na een vroeg ontbijt vertrekken we met twee bussen met Nederlanders en een paar Duitsers, De reis duurt ongeveer 3 uur. Er staat een hele rij nieuwe campers op ons te wachten. Je mag je eigen nummer opzoeken en alvast in gaan ruimen. Er komt dan iemand langs voor een korte of als je wilt lange uitleg en het ondertekenen van een formulier dat er geen schade te zien is. Daarna mag je vertrekken. De camper is uiteraard super nieuw en erg compleet, we hebben zelfs TV en we kunnen DVD's kijken, waar we waarschijnlijk weinig tot geen gebruik van zullen maken maar toch leuk. Na een korte uitleg (het is tenslotte onze vierde keer) vertrokken.
We gaan eerst langs de Wall Mart om de eerste voorraad in te slaan en nog wat huisraad aan te schaffen. Rond 14.30 uur vertrekken we richting Toledo. Het weer is weer danig verslechterd, regen en koud. We komen in een andere tijdzone waar het een uur later is, dus we arriveren rond 19.00 uur op de camping die zich bevindt in het Maumee Bay State Park, een mooi natuurpark met prachtige kampeerplekken. We eten wat, douchen in de camper vanwege de kou en gaan bijtijds naar bed. Een goed begin behalve het weer, maar ja, daar doe je niets aan en dat wordt hopelijk snel beter.
Ik duim voor jullie dat het beter weer wordt. Bij jullie vorige reis hadden jullie denk ik ook regelmatig wat minder weer. Gelukkig hebben jullie een fijne camper waar je in kunt vertoeven, maar je wilt er natuurlijk ook wel eens uit he.
Veel plezier en hopelijk is de volgende keer het weer beter.
Veel liefs Susan